Νίκος Χατζηνικολάου: «Όσο δε με ξερνάει το γυαλί θα κάνω τηλεόραση»

03:08 - 27/09/2022

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε στο The 2Night Show ως πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια σπάνια συνέντευξη.Ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παιδικά του χρόνια. Για τη μετακόμιση από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. «Όταν φύγαμε από τη Θεσσαλονίκη, έμεινα στο δωμάτιό μου περίπου ενάμιση μήνα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος, γιατί άφησα πίσω κολλητούς και το κορίτσι μου». Δήλωσε πως από την εφηβεία του ακόμη είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Και συγκεκριμένα από 16 ετών εξέδιδε μαθητική εφημερίδα. «Θεωρούσα ότι το γυαλί είναι παρένθεση στη ζωή μου και κράτησε 33 χρόνια. Όσο δεν με «ξερνάει» το γυαλί θα συνεχίσω να κάνω τηλε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Χατζηνικολάου: Όταν «η μούντζα και βρισιά πήγε σύννεφο»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της νέας σεζόν, το βράδυ της Δευτέρας (26.09.2022). Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου στην Κρίστη Τσολακάκη. Για πρώτη φορά βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν… αποκαλυπτικός. Κυρίως για το πως έκανε πρόταση γάμου στην σύζυγό ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Χατζηνικολάου: Όταν «η μούντζα και βρισιά πήγε σύννεφο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Χατζηνικολάου: «Όταν άλλαξα τα ματομπούκαλα έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο του MEGA»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για τη δημοσιογραφική του πορεία, αλλά και για το πώς έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά