Εργασίες συντήρησης αύριο, Πέμπτη επί της επαρχιακής οδού στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου από την ΠΚΜ
19:36 - 28/09/2022
Εργασίες συντήρησης επί της Επαρχιακής Οδού Λαχανόκηπου- Σίνδου-Χαλάστρας-όρια Νομού και πιο συγκεκριμένα στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά οι εργασίες συντήρησης θα αφορούν καθαρισμό του ερείσματος (κοπή χόρτων και αποψίλωση δένδρων) και θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι 7 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα «κόκκινα» ο Όλυμπος με εκατοντάδες επισκέπτες κα
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr