Δανάη Μπάρκα: «Έπεσαν επάνω μου να με φάνε, δεν άκουσα κανέναν κι έβαλα το όριό μου»
13:04 - 30/09/2022
Σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή πέρασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο Mega. «Ως […]
The post Δανάη Μπάρκα: «Έπεσαν επάνω μου να με φάνε, δεν άκουσα κανέναν κι έβαλα το όριό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: Έπεσαν επάνω μου να με φάνε αλλά δεν άκουσα κανέναν
Η Δανάη Μπάρκα σε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή του MEGA… Αφορμή από την συζήτηση με την τηλεοπτική της παρέα πήρε η Δανάη Μπάρκα προκειμένου να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” στο MEGA. «Ως Δανάη που είμαι πολύ κορίτσι του έρωτα, μου αρέσει να ακούω ... Περισσότερα
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Έπεσαν επάνω μου να με φάνε αλλά δεν άκουσα κανέναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα: «Έπεσαν επάνω μου να με φάνε, δεν άκουσα κανέναν κι έβαλα τα όριά μου»
Σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή πέρασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο Mega.
Διαβάστε το στο thebest.grΔανάη Μπάρκα: "Έπεσαν επάνω μου να με φάνε, δεν άκουσα κανέναν κι έβαλα το όριό μου"
"Τη μία φορά υπήρχε το ηλικιακό, ήμουν σε μικρή ηλικία κι είχα γοητευτεί πολύ από έναν άνθρωπο που με περνούσε κάποια χρόνια"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr