Πούτιν σε συγκέντρωση στην Κόκκινη Πλατεία: «Η νίκη θα είναι δική μας!»

19:46 - 30/09/2022

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα πετύχει «νίκη» στον πόλεμο που διεξάγει ενάντια στην Ουκρανία, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, για τον εορτασμό της προσάρτησης τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών. «Η νίκη θα είναι δική μας!», είπε ο Ρώσος πρόεδρος υπό το χειροκρότημα ενός πλήθους πολλών […] Το άρθρο Πούτιν σε συγκέντρωση στην Κόκκινη Πλατεία: «Η νίκη θα είναι δική μας!» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πούτιν από τη φιέστα στην Κόκκινη Πλατεία: Η νίκη θα είναι δική μας

Η Ρωσία θα πετύχει «νίκη» στον πόλεμο στην Ουκρανία διαβεβαίωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν την Παρασκευή (30/9) κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, για τον εορτασμό της προσάρτησης τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών στη Ρωσία. «Η νίκη θα είναι δική μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος υπό το χειροκρότημα ενός πλήθους πολλών χιλιάδων υποστηρικτών, ορισμένοι από τους οποίους κυμάτιζαν ρωσικές σημαίες. «Καλώς ορίσατε σπίτι» ανέφερε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων απευθυνόμενος στους κατοίκους των ουκρανικών περιοχών που προσαρτήθηκαν στη Ρωσία. «Επέστρεψαν στην ιστορική τους πατρίδα» πρόσθεσε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρωσία: Νέο σόου Πούτιν από την Κόκκινη Πλατεία – «Καλωσορίσατε στο σπίτι. Η νίκη θα είναι δική μας»

Σε μια ακόμη πανηγυρική ομιλία αυτή τη φορά στην κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία και λίγες μόνο ώρες αφότου υπεγράφη η προσάρτηση των τεσσάρων περιοχών στην Ουκρανία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν καλωσόρισε τους κατοίκους των περιοχών αυτών λέγοντας ότι «επέστρεψαν στην ιστορική τους πατρίδα».Σε μια ακόμη πανηγυρική ομιλία αυτή τη φορά στην κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία και λίγες μόνο ώρες αφότου υπεγράφη η προσάρτηση των τεσσάρων περιοχών στην Ουκρανία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν καλωσόρισε τους κατοίκους των περιοχών αυτών λέγοντας ότι «επέστρεψαν στην ιστορική τους πατρίδα».«Καλωσορίσατε στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά. «Η νίκη θα είναι δική μας. Θα κάνουμε τα πάντα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πούτιν: «Η νίκη θα είναι δική μας»

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας διαβεβαίωσε τους Ρώσους ότι η χώρα τους θα πετύχει «νίκη» στον πόλεμο που διεξάγει ενάντια στην Ουκρανία The post Πούτιν: «Η νίκη θα είναι δική μας» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πούτιν από τη φιέστα στην Κόκκινη Πλατεία: Η νίκη θα είναι δική μας

H Ρωσία θα πετύχει «νίκη» στον πόλεμο στην Ουκρανία διαβεβαίωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν την Παρασκευή (30/9) κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, για τον εορτασμό της προσάρτησης τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών στη Ρωσία. «Η νίκη θα είναι δική μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος υπό το χειροκρότημα ενός πλήθους πολλών χιλιάδων […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πούτιν από την Κόκκινη Πλατεία: Η νίκη θα είναι δική μας

Η Ρωσία θα πετύχει «νίκη» στον πόλεμο στην Ουκρανία διαβεβαίωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν την Παρασκευή (30/9) κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, για τον εορτασμό της προσάρτησης τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών στη Ρωσία. «Η νίκη θα είναι δική μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος υπό το χειροκρότημα ενός πλήθους πολλών χιλιάδων […] Το άρθρο Πούτιν από την Κόκκινη Πλατεία: Η νίκη θα είναι δική μας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη