Η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ
10:48 - 02/10/2022
Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, η οποία συμμετείχε σε μία σημαντική πρωτοβουλία για δενδροφύτευση στον Υμηττό. Η παρουσιάστρια ήταν […]
The post Η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Η Ιωάννα Μαλέσκου στις 15 Ιουλίου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με την εκπομπή «Love It» να ρίχνει οριστικά αυλαία.
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ
Την Ιωάννα Μαλέσκου εντόπισαν οι δημοσιογράφοι στον Υμηττό, όπου συμμετείχε σε μία σημαντική πρωτοβουλία για δενδροφύτευση.
Την Ιωάννα Μαλέσκου εντόπισαν οι δημοσιογράφοι στον Υμηττό, όπου συμμετείχε σε μία σημαντική πρωτοβουλία για δενδροφύτευση. Η παρουσιάστρια ήταν χαλαρή κι ευδιάθετη αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι για το τηλεοπτικό της μέλλον. «Καλό μήνα κι εμένα μου λείψατε είναι η αλήθεια. Συναντιόμαστε όμως με έναν πολύ ωραίο σκοπό. Ο μήνας ξεκινά πολύ δημιουργικά και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: Λιγομίλητη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στις 15 Ιουλίου με την εκπομπή «Love It» να
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Λιγομίλητη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με το ΣΚΑΪ
Η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε το στο neolaia.gr