Ζυμαρικά με σολομό και κόκκινη σάλτσα
12:18 - 02/10/2022
Υλικά 400 γρ. ζυμαρικά 2 κ. σ. ελαιόλαδο 400 γρ. σολομού χωρίς κόκαλα 1/4 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 500 γρ. σάλτσα ντομάτας 1 κ. σ. ντοματοπολτό 1/2 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι 1 κ. γλ. ζάχαρη 3 κ. σ. κρέμα γάλακτος Για το σερβίρισμα: τριμμένη παρμεζάνα, μαύρο πιπέρι, φρέσκο βασιλικό Εκτέλεση Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώστε και κρατήστε 1 φλιτζάνι από το νερό μαγειρέματος των ζυμαρικών. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα σολομού και τοποθετήστε τα στο τηγάνι με την πέτσα προς τα πάνω
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr