Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της ξεκίνησε να κλωτσάει – Το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά
07:40 - 03/10/2022
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονούν να γίνουν γονείς και η χαρά τους δεν
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της ξεκίνησε να κλωτσάει – Το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της ξεκίνησε να κλοτσάει – Το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονούν να γίνουν γονείς και η χαρά τους δεν κρύβεται στα social media.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: «Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει;» – Το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά
Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, η οποία μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της και πώς είναι πια η καθημερινότητά της. Με βίντεό της στο instagram η influencer μοιράστηκε με τους followers της πως ο γιος της έχει ήδη ξεκινήσει να κλωτσάει. «Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει και το νιώθω κανονικότατα; Το έχουν νιώσει και το αγόρι μου και η κολλητή μου. Καλά, όταν αρχίσει να κλωτσάει και με το ποδαράκι, θα σας το δείξω να δείτε τι περίεργα που φαίνεται» λέει χαρακτηριστικά. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου.
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr