Ελεονώρα Μελέτη για Μάνεση: «Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση»
08:54 - 03/10/2022
Για τον Νίκο Μάνεση και τα όσα είπε το σαββατοκύριακο στην εκπομπή του συζήτησαν σήμερα στον αέρα του Mega η […]
The post Ελεονώρα Μελέτη για Μάνεση: «Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Με σπόντες σχολίασε η Μελέτη την... «συνταξιοδότηση» και το «τρικ» του Μάνεση: «Βρε κουτά, για να δει την ανταπόκριση» (vid)
Ο Νίκος Μάνεσης έκανε ένα τρικ για να τσεκάρει τους τηλεθεατές του, κι αυτό σχολιάστηκε.
Διαβάστε το στο Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση
«Διανύω τα τελευταία μου χρόνια στον Alpha» είπε ο Νίκος Μάνεσης στον «αέρα» της εκπομπής του το Σάββατο το πρωί και προκάλεσε ένα μικρό χαμό γύρω από το όνομα του αφού όπως αποκάλυψε την επόμενη μέρα, τον περίμεναν δημοσιογράφοι έξω από το στούντιο για να τους εξηγήσει τι ακριβώς σήμαινε η δήλωσή του. «Το έκανα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον. Ενάμιση χρόνο τώρα καταγράφονται αξιοπερίεργα πράγματα» εξήγησε ο Νίκος Μάνεσης την επόμενη ημέρα στον «αέρα» της εκπομπής του.Το πρωί της Δευτέρας (03/10), η Ελεονώρα Μελέτη και οι συντελεστές της εκπομπής «Mega Καλημέρα» σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα με την παρουσιάστρια να το χαρακτηρίζει «τρικ». «Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για τον Νίκο Μουτσιν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…»
Τα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης στη χθεσινή εκπομπή του στον Alpha σχολίασαν το πρωί της
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλεονώρα Μελέτη για Μάνεση: «Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση»
«Τότε είχαν μπλοκάρει για άλλο λόγο τα social», είπε γελώντας η Ελεονώρα Μελέτη. Για τον Νίκο Μάνεση και τα όσα είπε το σαββατοκύριακο στην εκπομπή του συζήτησαν σήμερα στον αέρα του Mega η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της. «Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σίγουρα δεν ήταν η μόνη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜελέτη για Μάνεση: «Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…»
Τα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης στη χθεσινή εκπομπή του στον Alpha σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Τσουρός και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στο Mega Καλημέρα. Μετά την προβολή μέρους των δηλώσεων του Νίκου Μάνεση, την κουβέντα ξεκίνησε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, λέγοντας πως «Νόμιζα ότι έπεσε στην Παλλήνη μετεωρίτης, νόμιζα […]
Το άρθρο Μελέτη για Μάνεση: «Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr