Αραούχο: «Έχω ονειρευτεί το πρώτο μου γκολ στην Opap Arena»

17:52 - 03/10/2022

Αραούχο: «Έχω ονειρευτεί το πρώτο μου γκολ στην Opap Arena» 03/10/2022 Η ΑΕΚ μετά από 19,5 χρόνια επιστρέφει στο σπίτι της για να παίξει ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο αρχηγός της, Σέρχιο Αραούχο, μίλησε στο ματς πρόγκραμ του αγώνα με τον Ιωνικό. Ο έμπειρος στράικερ τόνισε πως θέλει αυτός και οι συμπαίκτες του να πάρουν το πρωτάθλημα στο νέο γήπεδο της ομάδας ενώ σημείωσε πως έχει ονειρευτεί το πρώτο του γκολ και τον πανηγυρισμό του στο νέο σπίτι της Ένωσης. Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε «Ήταν της μοίρας μου γραφτό να είμαι εδώ όταν η ομάδα μπει σε αυτό το γήπεδο. Όταν ήρθα ως δανεικός στην ΑΕΚ, τον Ιανουάριο του 2017, μου είχαν πει από την ομάδα ότι θα έρθ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το έβαλε ο Τσινο! Δείτε το πρώτο του γκολ στην OPAP Arena (VIDEO)

Όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του κι αυτός σκόραρε! Ο Γκατσίνοβιτς έκλεψε την μπάλα πάτησε περιοχή επιχείρησε ένα σουτ κόντραρε η μπάλα έφτασε στον Αραούχο, ο οποίος έφερε την μπάλα στο δεξί βρήκε χώρο και σούταρε με την μπάλα να κοντράρει όσο έπρεπε για να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα για το […] The post Το έβαλε ο Τσινο! Δείτε το πρώτο του γκολ στην OPAP Arena (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)