Έφη Ρασσιά: Πήρα αξιοκρατικά τον ρόλο της Βάλλιας, όχι επειδή ήταν θείος μου ο Χάρης Ρώμας

17:11 - 19/01/2020

Στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε η Έφη Ρασσιά, που φέτος, μετά από 15 χρόνια, ξανακάνει επιτυχία ως Βάλλια στην επιστροφή του Καφέ της Χαράς. H νεαρή... Το spoiler Έφη Ρασσιά: Πήρα αξιοκρατικά τον ρόλο της Βάλλιας, όχι επειδή ήταν θείος μου ο Χάρης Ρώμας εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφη Ρασσιά: «Πήρα αξιοκρατικά τον ρόλο της Βάλιας»

ΕΛΛAΔΑ  Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε η Έφη Ρασσιά, που φέτος, μετά από 15 χρόνια, ξανακάνει επιτυχία ως Βάλια στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς». H νεαρή ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια, ενδιάμεσα σπούδασε στη Νομική, ενώ στη συνέντευξή της δεν παραλείπει να αναφέρει την αγάπη της για τη μαμά της αλλά και το πόσο και αν παρενέβη ο θείος της, Χάρης Ρώμας, για να πάρει τον ρόλο της Βάλλιας. Ήσουν το κοριτσάκι που γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας να υποδύεται τη μικρή Βάλια Χάσκα, στην τηλεοπτική σειρά «Το καφέ της Χαράς» Τότε ήμουν 9 χρονών και τώρα είμαι 25, είχα το 1/4 της ζωής μου.Τότε ήμουν το κοριτσάκι που πήγαινα με τη μαμά μου στα γυρίσματα της σειρά

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη