Α2 Μπάσκετ: Στον Ηρακλή ο Νώντας Παπαντωνίου

13:58 - 04/10/2022

Α2 Μπάσκετ: Στον Ηρακλή ο Νώντας Παπαντωνίου 04/10/2022 Παίκτης του Ηρακλή θα είναι για τη νέα σεζόν ο Νώντας Παπαντωνίου, με τον «Γηραιό» να ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Έλληνα γκαρντ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Τμήμα Μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώνει την ένταξη του Νώντα Παπαντωνίου στην Ομάδα του για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επίτευξη ομαδικών και ατομικών στόχων. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Νώντας Παπαντωνίου γεννήθηκε στον Χολαργό στις 28 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο Παπαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στο Μαρούσι και στη συνέχεια έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Περιστέρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηρακλής: Ανακοινώθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου

Στον Ηρακλή βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Νώντας Παπαντωνίου, με τους Θεσσαλονικείς να τον ανακοινώνουν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

«Χτύπημα» Ηρακλή με Παπαντωνίου!

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ηρακλής, που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Νώντα Παπαντωνίου, για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Αναλυτικότερα από την επίσημη ανακοίνωση: Το Τμήμα Μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώνει την ένταξη του Νώντα Παπαντωνίου στην Ομάδα του για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επίτευξη ομαδικών και ατομικών στόχων. […] The post «Χτύπημα» Ηρακλή με Παπαντωνίου! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»