Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός»
20:24 - 05/10/2022
Λίγο πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του J2US η κριτής του φαντασμαγορικού σόου μιλάει για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου. Η συνέντευξή της θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα απόσπασμα από την κουβέντα με την Δέσποινα Βανδή. Στο απόσπασμα ακούμε τη Δέσποινα Βανδή να μιλά […]
The post Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»
Η τραγουδίστρια πρόσθεσε μεταξύ άλλων, πως ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική
Διαβάστε το στο Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή
Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» για όλα! Κυρίως όμως μίλησε για τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη και την σχέση που έχει με την ίδια αλλά και τα παιδιά της. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε πως την συγκινεί η σχέση που κατάφερε να αναπτύξει ο Βασίλης Μπισμπίκης με τα παιδιά ... Περισσότερα
To άρθρο Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νέα έξοδος για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη – «Υπάρχει πολλή αγάπη»
Δείτε την φωτογραφία...
Διαβάστε το στο Βανδή για Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Σαν να μου τον έφερε ο Θεός…»
«Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα. Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας. Σαν να μου τον έφερε ο Θεός…» είπε η Δέσποινα Βανδή αναφερόμενη στον έρωτα της για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου αναφερόμενη στον σύντροφό της με τα πιο γλυκά λόγια. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο J2US. Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια θα είναι κριτής στο φαντασμαγορικό μουσικό show του Alpha, που κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 20:00 το βράδυ. Η Δέσποινα Βανδή, μίλησε εκτενώς για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τονίζοντας πως νιώθει σαν η ζωή, να της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην αγάπη. Η
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Δέσποινα Βανδή για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός»
Λίγο πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του J2US η κριτής του φαντασμαγορικού σόου μιλάει για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου.
Διαβάστε το στο thebest.grΔέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»
Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, μία συνέντευξη από καρδιάς στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, μία συνέντευξη από καρδιάς στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγελματικό επίπεδο. Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε μεταξύ άλλων τη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, τα παιδιά της, την παρουσία της στην τηλεόραση, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔέσποινα Βανδή: Η εκ βαθέων εξομολόγησή της για τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Δέσποινα Βανδή: Η εκ βαθέων εξομολόγησή της για τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒανδή για Μπισμπίκη: Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, μου τον έφερε ο Θεός
"Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική" - "Με ενόχλησε που πηγαίναμε για φαγητό σε ένα ταβερνάκι και μας έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό και τις πουλούσαν".
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Δέσποινα Βανδή για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός»
Λίγο πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του J2US η κριτής του φαντασμαγορικού σόου μιλάει για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου. Η συνέντευξή της θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα απόσπασμα από την κουβέντα με την Δέσποινα Βανδή. Στο απόσπασμα ακούμε τη Δέσποινα Βανδή να μιλά […]
Διαβάστε το στο dete.grΣτάζει μέλι η Βανδή για τον Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»
Στάζει μέλι η Βανδή για τον Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία» Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, μία συνέντευξη από καρδιάς στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγελματικό επίπεδο. Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr