Τροχαίο Π.Ο. Θεσσαλονίκης: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας από τους τραυματίες (ΦΩΤΟ)

16:20 - 07/10/2022

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ένας από τους τραυματίες του τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο άντρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στη Β’ ΜΕΘ του Παπανικολάου σε κρίσιμη κατάσταση. Θυμίζουμε ότι περίπου στις 6.20 π.μ. το πρωί της Παρασκευής (7/10) τρία οχήματα που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα προς τα δυτικά, συγκρούστηκαν στο ύψος του κόμβου Νεάπολης. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο άτομα. Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό ενός ατόμου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη:

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο ένας από τους δύο τραυματίες στο τροχαίο – Το παιχνίδι της μοίρας

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη ο ένας από τους δύο τραυματίες στο σοβαρό τροχαίο που έγινε στον Περιφερειακό, στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως. Πρόκειται για έναν στρατιωτικό που επέστρεφε στη μονάδα του έπειτα από καραντίνα λόγω κορονοϊού. Υπενθυμίζεται ότι στο πολλαπλό τροχαίο που σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο ένας από τους δύο τραυματίες στο τροχαίο – Το παιχνίδι της μοίρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)