Γαλλία: Η συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη δεν είναι συμβατή προς το διεθνές δίκαιο της θάλασσας

19:18 - 07/10/2022

Η συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη για την αναζήτηση υδρογονανθράκων «δεν είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας», ανακοίνωσε σήμερα η Γαλλία. Η θέση του Παρισιού για αυτό το «μνημόνιο κατανόησης» είναι ότι «παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν συμμορφώνεται με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και δεν μπορεί να έχει έννομα αποτελέσματα για τρίτα κράτη», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αισιόδοξος ο Μακρόν μετά την Πράγα: Αποφασίστηκαν «μηχανισμοί» για την αντιμετώπιση του ενεργειακού ΕΕ: Αυξάνεται η υποστήριξη των χωρών στο θέμα της κοινής αγοράς ενέργειας The post Γαλλία: Η

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλία: «Η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης δεν είναι συμβατή προς το διεθνές δίκαιο της θάλασσας»

Η συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη για την αναζήτηση υδρογονανθράκων «δεν είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας», ανακοίνωσε σήμερα η Γαλλία. The post Γαλλία: «Η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης δεν είναι συμβατή προς το διεθνές δίκαιο της θάλασσας» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Γαλλία: Η συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη δεν είναι συμβατή προς το διεθνές δίκαιο της θάλασσας

Γαλλία: Η συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη δεν είναι συμβατή προς το διεθνές δίκαιο της θάλασσαςekomninou Παρ., 07/10/2022 - 20:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Γαλλία: Η Τουρκολιβυκή συμφωνία δεν είναι συμβατή προς το διεθνές δίκαιο της θάλασσας

Η συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη για την αναζήτηση υδρογονανθράκων «δεν είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας», ανακοίνωσε χθες η Γαλλία. Η θέση του Παρισιού για αυτό το «μνημόνιο κατανόησης» είναι ότι «παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν συμμορφώνεται με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και δεν […] Γαλλία: Η Τουρκολιβυκή συμφωνία δεν είναι συμβατή προς το διεθνές δίκαιο της θάλασσας on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)