Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Σάββατο 8 Οκτωβρίου

22:22 - 07/10/2022

ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Τοπικές βροχές στην Κρήτη, σχεδόν αίθριος καιρός σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα Ιόνιο μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φθάσει στα βόρεια τους 24 με 25 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου. Το άρθρο Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Σάββατο 8 Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία σήμερα μετά από ένα διάστημα πέντε μηνών και η πίστη σε ένα σύστημα ή μια πεποίθηση για ένα συγκεκριμένο στόχο επιστρέφει ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πού πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Σε 23 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται σήμερα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποιώντας rapid test για τον κορονοϊό, για όλους τους πολίτες. Τα σημεία δωρεάν ελέγχου είναι τα ακόλουθα: Δ. Αγίων Αναργύρων, Α’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων, Νικ. Πλαστήρα & Κλεισούρας, 09:30-15:00 Δ. Νέας Ιωνίας, Καρολίδου 4, Νέα Ιωνία, Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (ισόγειο), 09:30-15:00 Νότια Πύλη ΔΕΘ, (είσοδος από Λεωφ. Στρατού με Αγγελάκη), 08:30-16:30 Αρκαδία, Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη, 09:00-14:30 Αρκαδία, Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Τρίπολη, 08:30-14:00 Άρτα, Κέντρο Υγείας Άρτας-ISOBOX, 09:00-15:00 Αχαΐα, Πάτρα, Εμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O καιρός του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου

Τοπικές βροχές στην Κρήτη, σχεδόν αίθριος καιρός σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές.Τοπικές βροχές στην Κρήτη, σχεδόν αίθριος καιρός σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές.Οι άνεμοι θα πνέουν, στα Ιόνιο μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φθάσει στα βόρεια τους 24 με 25 και στις υπόλοιπες περιοχές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μιλούν και γράφουν στο «Π» του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου

Μιλούν στο «Π»   Χρίστος Δήμας – Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Πρωταγωνιστής στην ενεργειακή αυτονομία η Ελλάδα»   Γιάννης Μελάς – Βουλευτής Α’ Πειραιώς της ΝΔ «H Τουρκία μάς βρίσκει όλους ενωμένους»   Βασίλης Κόκκαλης – Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ «Τα κόμματα  δεν είναι “μαντριά”»   Νίκος Χουρσαλάς  – Δήμαρχος Κορυδαλλού «Αποδίδει καρπούς η ομαδική Το άρθρο Μιλούν και γράφουν στο «Π» του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023