Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτός δεν είναι ο Άγγελος Μπράτης που ξέρω»
10:46 - 10/10/2022
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη μετά την πρώτη του εμφάνιση στο J2US παρουσίασε το
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτός δεν είναι ο Άγγελος Μπράτης που ξέρω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτός δεν είναι ο Μπράτης που ξέρω, κάτι τον έχει ενοχλήσει»
Σχολίασε τη στάση του σχεδιαστή απέναντι στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το GNTM και τη θέση του στην κριτική ειτροπή
Διαβάστε το στο Έλενα Χριστοπούλου: Αυτός δεν είναι ο Μπράτης που ξέρω
«Ο Μπράτης είναι ευγενής, μιλάει πολύ ωραία, δεν τον ενοχλούν οι ερωτήσεις, απαντάει σε όλα, έχει χιούμορ», είπε η Έλενα Χριστοπούλου. Στο Πρωινό μας σχολίασαν σήμερα την αντίδραση του Άγγελου Μπράτη στις δηλώσεις του μετά το τέλος του J2US. Η Έλενα Χριστοπούλου, μάλιστα, απόρησε βλέποντάς τον να μιλάει έτσι. «Εγώ δεν κατάλαβα τον Άγγελο και ... Περισσότερα
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Αυτός δεν είναι ο Μπράτης που ξέρω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτός δεν είναι ο Άγγελος Μπράτης που ξέρω»
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη μετά την πρώτη του εμφάνιση στο J2US παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας η…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈλενα Χριστοπούλου: Το σχόλιο για την εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη στο J2US
Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη μετά την πρώτη του εμφάνιση στο J2US.
Ωστόσο,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧριστοπούλου: «Αυτός δεν είναι ο Άγγελος Μπράτης που ξέρω- Δεν ήταν καλά…»
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη μετά την πρώτη του εμφάνιση στο J2US παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή, Πρωινό μαςΑπόσπασμα από τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη μετά την πρώτη του εμφάνιση στο J2US παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή, Πρωινό μαςΟ γνωστός σχεδιαστής έκανε το ντεμπούτο του στο σόου του Alpha ωστόσο οι ερωτήσεις που αφορούσαν την περίοδο του GNTM προκάλεσαν την έντονη ενόχλησή του μπροστά στις κάμερες. «Δεν ήταν καλά, έτσι όπως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆφωνη η Έλενα Χριστοπούλου με τον Μπράτη: «Δεν ήταν καλά, αυτός δεν είναι ο Άγγελος που ξέρω»
Την αντίδραση του Άγγελου Μπράτη στις δηλώσεις του μετά το τέλος του J2US σχολίασαν στο Πρωινό μας. Η Έλενα Χριστοπούλου, […]
The post Άφωνη η Έλενα Χριστοπούλου με τον Μπράτη: «Δεν ήταν καλά, αυτός δεν είναι ο Άγγελος που ξέρω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈλενα Χριστοπούλου για δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη: «Αυτός δεν είναι ο Μπράτης που ξέρω»
Η Έλενα Χριστοπούλου ξαφνιάστηκε από τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη μετά το τέλος του «Just the 2 of Us»
Διαβάστε το στο neolaia.grΈλενα Χριστοπούλου: "Αυτός δεν είναι ο Μπράτης που ξέρω, κάτι τον έχει ενοχλήσει"
Σχολίασε τη στάση του σχεδιαστή απέναντι στους δημοσιογράφους
Διαβάστε το στο patrasevents.gr