Αναστασία Τασούλα: Συγκλονίζει η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση στην Ελλάδα που ξύπνησε από καταστολή - "Μαμά ζω"
20:52 - 11/10/2022
Η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση που ξυπνάει από καταστολή στην Ελλάδα και παγκοσμίως η πρώτη που ξυπνάει μετά από τόσες πολλές ημέρες.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστασία Τασούλα: Συγκλονίζει η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση που ξύπνησε από καταστολή
Η νεαρή ξύπνησε από καταστολή μετά από 221 μέρες και παγκοσμίως η πρώτη που ξυπνάει μετά από τόσο μεγάλο χρονικό…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb«Μαμά, έρχομαι» – H συγκινητική ανάρτηση της πρώτης ασθενούς με κυστική ίνωση στην Ελλάδα που ξύπνησε από καταστολή
«Πάω σπίτι μου. Το γράφω και δεν το πιστεύω. Πάω σπίτι μου! Πάω σπίτι μου!!! Μαμά, έρχομαι. Τα κατάφερα. Ζω, αναπνέω, περπατάω. ΖΩ. Πόσες φορές αναρωτήθηκα αν θα τα καταφέρω μέσα σε αυτούς τους μήνες; Και τα κατάφερα! Είμαι ζωντανή. Ακόμα και αυτήν την στιγμή, νομίζω ότι ονειρεύομαι. Πώς σκατά τα κατάφερα;» εγραψε σε μια συγκινητική της ανάρτηση στο Instragram που φανερώνει τη δύναμη και την αγάπη της για ζωή η 23χρονη Αναστασία Τασούλα. Η 23χρονη κοπέλα έγινε η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση στην Ελλάδα που ξύπνησε από καταστολή (και παγκοσμίως η πρώτη που ξυπνάει μετά από τόσες πολλές ημέρες) και θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο νέο με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Μαμά έρχομαι... Ζω, αναπνέω»: Συγκλονίζει η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση που ξύπνησε από καταστολή
Η Αναστασία Τασούλα έδωσε την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της και νίκησε. Η 23χρονη έγινε η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση στην Ελλάδα που ξύπνησε από καταστολή μετά από 221 μέρες και παγκοσμίως η πρώτη που ξυπνάει μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκίνηση για την πρώτη ασθενή με κυστική ίνωση στην Ελλάδα που ξύπνησε από καταστολή
«Πάω σπίτι μου. Το γράφω και δεν το πιστεύω. Πάω σπίτι μου! Πάω σπίτι μου!!! Μαμά, έρχομαι. Τα κατάφερα. Ζω, αναπνέω, περπατάω. ΖΩ. Πόσες φορές αναρωτήθηκα αν θα τα καταφέρω μέσα σε αυτούς τους μήνες; Και τα κατάφερα! Είμαι ζωντανή. Ακόμα και αυτήν την στιγμή, νομίζω ότι ονειρεύομαι. Πώς σκατά τα κατάφερα;» έγραψε σε μια […]
Το άρθρο Συγκίνηση για την πρώτη ασθενή με κυστική ίνωση στην Ελλάδα που ξύπνησε από καταστολή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr