Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλά πρώτη φορά μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ – «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός»
12:06 - 12/10/2022
Τρεις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλά πρώτη φορά μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ – «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Μαλέσκου πρώτη φορά μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ -«Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο»
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση, απάντησε στο αν θα επιστρέψει σύντομα, ενώ μίλησε για το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος, όπου ενεπλάκη το όνομά της.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός τηλεόρασης»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε για αυτή την περίοδο που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός τηλεόρασης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννα Μαλέσκου: «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός τηλεόρασης»
«Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος»
Διαβάστε το στο news.grΙωάννα Μαλέσκου: "Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός"
"Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΗ Ιωάννα Μαλέσκου πρώτη φορά μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ -«Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο»
Τρεις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτζώκα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση, απάντησε στο αν θα επιστρέψει σύντομα, ενώ μίλησε για το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος, όπου ενεπλάκη το όνομά της. «Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr