Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα – Κακοποιήθηκε σεξουαλικά, την άφησαν να φύγει λόγω… δημοσιότητας [βίντεο]

08:28 - 13/10/2022

Νίκαια: Το κορίτσι βίωσε φριχτές στα χέρια των απαγωγέων της όλες αυτές τις μέρες, όπως σημείωσε στο MEGA ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού». «Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν αν φύγει λόγω […] Το άρθρο Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα – Κακοποιήθηκε σεξουαλικά, την άφησαν να φύγει λόγω… δημοσιότητας [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απαγωγή 14χρονης Μαρκέλλας: «Κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά – Την άφησαν λόγω δημοσιότητας»

Η 14χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από τη Νίκαια βρέθηκε, μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην περιπέτειά της. Το κορίτσι βίωσε φριχτές στα χέρια των απαγωγέων της όλες αυτές τις μέρες, όπως σημείωσε στο MEGA ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού». «Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν αν φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος. Η 14χρονη βρέθηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται ότι η αρπαγή της 14χρονης σημειώθηκε μπροστά στην αδελφή της, όταν τα δύο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα – Κακοποιήθηκε σεξουαλικά, την άφησαν να φύγει λόγω… δημοσιότητας [βίντεο]

Νίκαια: Το κορίτσι βίωσε φριχτές στα χέρια των απαγωγέων της όλες αυτές τις μέρες, όπως σημείωσε στο MEGA ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού». «Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω […] The post Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα – Κακοποιήθηκε σεξουαλικά, την άφησαν να φύγει λόγω… δημοσιότητας [βίντεο] appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη