Κολωνός: Τι λέει η θεία της 12χρονης που αποκάλυψε την κακοποίηση;

11:24 - 13/10/2022

Ενώ όλη η Ελλάδα συνταράσσεται από τις αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού, η θεία της 12χρονης που κατάφερε […] The post Κολωνός: Τι λέει η θεία της 12χρονης που αποκάλυψε την κακοποίηση; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κολωνός: Εξετάζονται τα 5 αδέρφια της 12χρονης για το ενδεχόμενο κακοποίησης

Στο νοσοκομείο «Παίδων» βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του Mega το 12χρονο κορίτσι που βιάστηκε στον Κολωνό και τα πέντε αδέρφια της και εξετάζονται σε ειδικό χώρο. Τα παιδιά έχουν όλη την φροντίδα των γιατρών και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, καθώς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Αρχικά έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υποστεί ... Περισσότερα To άρθρο Κολωνός: Εξετάζονται τα 5 αδέρφια της 12χρονης για το ενδεχόμενο κακοποίησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κολωνός: Καταγγελία για τη μητέρα της 12χρονης – «Η ίδια έφερνε την κόρη της»

Παγώνουν το αίμα τα όσα έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με την Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Γκάζι, η ίδια η μητέρα ήταν αυτή που ετοίμαζε και έβαφε το 12χρονο κορίτσι προκειμένου να πάει στους υποψήφιους βιαστές του και πως εκείνη ήταν αυτή που την πήγαινε στα εξωτερικά ραντεβού. «Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κολωνός: Τι λέει η θεία της 12χρονης που αποκάλυψε την κακοποίηση – «Είμαι σοκαρισμένη από όσα ανακάλυψα»

Η θεία της 12χρονης που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο κινητό της 12χρονης και να αποκαλύψει την κακοποίηση, μίλησε στο Πρωινό μας και τον Άγγελο Βουράκη.Η θεία της 12χρονης που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο κινητό της 12χρονης και να αποκαλύψει την κακοποίηση, μίλησε στο Πρωινό μας και τον Άγγελο Βουράκη.Όσα δηλώνει η θεία της 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από όσα ανακάλυψα και από την εξέλιξη την οποία έχει πάρει υπόθεση. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κολωνός: Σοκαρισμένη η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε την κακοποίηση – Τα πρώτα λόγια της

Με σοκ και αποτροπιασμό παρακολουθεί το Πανελλήνιο την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. To άρθρο Κολωνός: Σοκαρισμένη η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε την κακοποίηση – Τα πρώτα λόγια της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κολωνός: Ο ρόλος της θείας της 12χρονης - Πίεσε την "απρόθυμη" μητέρα να κάνει την καταγγελία

Η θεία της 12χρονης ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε το κορίτσι και πίεζε τη μητέρα της να προχωρήσει στην καταγγελία - Ο περίεργος δισταγμός της 37χρονης και τα αποκαλυπτικά μηνύματα στη σύζυγο του Μίχου

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο