Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή για εμένα είναι ουρανός»

14:06 - 13/10/2022

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Alpha Αυτή η νύχτα μένει, μίλα για τον ρόλο […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή για εμένα είναι ουρανός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή είναι για εμένα ουρανός»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και αναφέρθηκε επίσης, στη σχέση του με την τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Σώτης Βολάνης: Η Δέσποινα Βανδή είναι φαν μου και το ξέρει

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο τραγουδιστής μετά τη διαφωνία τους στο πρώτο live του J2US

Διαβάστε το στο

Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή είναι ο ουρανός μου»

Ο ηθοποιός «λιώνει» από έρωτα

Διαβάστε το στο

Βασίλης Μπισμπίκης: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από τον ηθοποιό

Μπορεί να μην το συνηθίζει αυτό ο Βασίλης Μπισμπίκης όμως αυτή τη φορά χρειάστηκε τη βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βασίλης Μπισμπίκης: Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός

Ερωτευμένος είναι ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης και δεν το κρύβει καθώς δεν διστάζει να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχεται για την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» σε πρόσφατη συνέντευξή του χαρακτήρισε την σύντροφό του, «ουρανό» και μίλησε για εκείνη με τρυφερά λόγια. Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7ΜέρεςTv και τον Γιάννη Βίτσα και φυσικά μίλησε για την Δέσποινα Βανδή. «Είναι δύσκολη η αλήθεια;» ρωτήθηκε ο ηθοποιός και απάντησε: «Φυσικά και είναι. Θέλει μια διαχείριση πότε επιλέγεις να είσαι ειλικρινής και αληθινός. Να μη γίνεσαι κυνικός, εννοώ». «Εσείς έχετε επιλέξει να εί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή για εμένα είναι ουρανός»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Alpha Αυτή η νύχτα μένει, μίλα για τον ρόλο του αλλά και για τις αλλαγές στη ζωή του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Θα σας πω μόνο αυτό: είναι ο ουρανός μου»

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» που έχει έναν To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Θα σας πω μόνο αυτό: είναι ο ουρανός μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σώτης Βολάνης: «Η Δέσποινα Βανδή είναι φαν μου και το ξέρει»

Με αφορμή την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Δέσποινα Βανδή στο πρώτο επεισόδιο To άρθρο Σώτης Βολάνης: «Η Δέσποινα Βανδή είναι φαν μου και το ξέρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: "Μέσα σε αυτή την τρέλα, η Δέσποινα είναι ο ουρανός μου"

Μετά την "επίθεση αγάπης" της Βανδή προς τον αγαπημένο της, ήρθε η σειρά του Μπισμπίκη να μιλήσει με συγκινητικά λόγια για την αγαπημένη του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: Η Δέσποινα Βανδή είναι ο ουρανός μου

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε στο 7 Μέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο που υποδύεται, στη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή και στις αλλαγές στη ζωή του. Θα μας συστήσετε τον ήρωά σας στη νέα σειρά […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: Η Δέσποινα Βανδή είναι ο ουρανός μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: Δημόσια έκκληση για βοήθεια(ΦΩΤΟ)

Μπορεί να μην το συνηθίζει αυτό ο Βασίλης Μπισμπίκης όμως αυτή τη φορά χρειάστηκε τη βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων και τη ζήτησε.Ο αγαπημένος ηθοποιός μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως χάθηκε ένας όμορφος σκύλος χωρίς βέβαια να γνωστοποιεί εάν είναι δικός του ή κάποιου φίλου του.Πάντως, τον ψάχνουν εν αγωνίως και […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: "Η Δέσποινα Βανδή για εμένα είναι ουρανός"

"Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: “Μέσα σε αυτή την τρέλα η Δέσποινα είναι ο ουρανός μου»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται τον Στρατή στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει». Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μιλά για τον ρόλο του στο σήριαλ αλλά και για την ζωή του στο τηλεοπτικό περιοδικό «7μέρες TV» και τον Γιάννη Βίτσα. Μιλά όμως και για την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, με τα πιο γλυκά και όμορφα […] The post Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: “Μέσα σε αυτή την τρέλα η Δέσποινα είναι ο ουρανός μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο