Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω συνεπιμέλεια στη ζωή μου – Με την Βανέσσα Αδαμοπούλου αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί»

15:44 - 13/10/2022

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της νέας εκπομπής της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον” με To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω συνεπιμέλεια στη ζωή μου – Με την Βανέσσα Αδαμοπούλου αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης: «Με τη Βανέσα Αδαμοπούλου είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα, τη συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό του, αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί μαζί της μετά το διαζύγιο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: Με τη Βανέσα Αδαμοπούλου είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί

Ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης, καλεσμένος της νέας εκπομπής της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον”, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, μίλησε για τη σχέση του με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου. Ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο έχουν αποφασίσει μαζί με την πρώην σύζυγό του Βανέσσα Αδαμοπούλου να μεγαλώσουν τον γιο ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: Με τη Βανέσα Αδαμοπούλου είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιωάννης Παπαζήσης: «Η συνεπιμέλεια έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά την Πέμπτη στο πλατό της νέα εκπομπής της […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Η συνεπιμέλεια έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω συνεπιμέλεια στη ζωή μου – Αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί»

Για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην αγαπημένη του, Βανέσα Αδαμοπούλου και την κοινή απόφασή τους για το παιδί μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. «Έχω συνεπμέλεια στη ζωή μου, άτυπη. Δεν έχω κάνει κάτι […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω συνεπιμέλεια στη ζωή μου – Αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»