Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μουδιασμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την είδηση για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη
08:50 - 14/10/2022
Σε ηλικία μόλις 43 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ο δις Αργυρός Ολυμπιονίκης
To άρθρο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μουδιασμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την είδηση για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Συγκλονιστικό, μόνο περηφάνια» – Θλίψη για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη στα 43 του
Η είδηση του θανάτου του Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, προκάλεσε σοκ και σκόρπισε θλίψη. «Δύο χρόνια, βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο. Με έναν τόσο σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut», ανέφερε ο ίδιος σε μια ανάρτησή του, η οποία δημοσιεύτηκε μετά τον θάνατό τυου. «Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού. Ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή. Ένας μαχητής με πάθος, που ακόμα και την ύστατη στιγμή συγκλονίζει με το τελευταίο μήνυμα που μας άφησε. Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο, που η αλήθεια του δεν αφήνει κανέναν απροβλημάτιστ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία
Συγκίνηση σκόρπισε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με την τελευταία του ανάρτηση στην οποία αναφέρει και την τελευταία του επιθυμία.Συγκίνηση σκόρπισε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με την τελευταία του ανάρτηση στην οποία αναφέρει και την τελευταία του επιθυμία.«Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτήν την δημοσίευση μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το πουθενά. Δύο χρόνια, βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο» έγραψε στην αρχή της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης ενώ διάβαζε την είδηση για τον θάνατό του
Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαϊδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: Λουλούδια και συγκινητικά μηνύματα έξω από το γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη
Αρκετοί πολίτες στη Θεσσαλονίκη έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια και μηνύματα έξω από το γυμναστήριο του στην περιοχή της Πολίχνης.
Διαβάστε το στο neolaia.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: 10+1 ευτυχισμένες στιγμές, με τον έρωτα της ζωής του Δώρα Τσαμπάζη
Ο χαμός του μεγάλου αθλητή Αλέξανδρου Νικολαΐδη, σόκαρε το πανελλήνιο και γέμισε με απέραντη θλίψη όχι μόνο τους ανθρώπους που τον αγάπησαν αλλά και όλους τους Έλληνες. Ο σπάνιας μορφής καρκίνος κατάφερε να τον νικήσει μετά από 2 χρόνια σκληρής και γενναίας μάχης. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, επέλεξε να ανακοινώσει ο ίδιος το θάνατό του με […]
The post Αλέξανδρος Νικολαΐδης: 10+1 ευτυχισμένες στιγμές, με τον έρωτα της ζωής του Δώρα Τσαμπάζη appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr