Πηγή Δεβετζή: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Έφυγε τόσο άδικα»

13:08 - 14/10/2022

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε με συγκίνηση για τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη η Πηγή Δεβετζή. Ο δυο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. «Έμαθα την είδηση πολύ νωρίς το πρωί από τη μαμά μου, Έτρεμε και με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε “έφυγε ο Αλέξανδρος”. Δεν ήξερα […] The post Πηγή Δεβετζή: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Έφυγε τόσο άδικα» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πηγή Δεβετζή: Ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Πηγή Δεβετζή, η πρώην αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν έκανε δηλώσεις για τον δυο φορές ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα κλάματά της. Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Η μαμά μου με πήρε τηλέφωνο και έτρεμε. Εγώ δεν το γνώριζα. Συγγνώμη που κλαίω αλλά στεναχωριέμαι που χάθηκε ένα τόσο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»