Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη Λίβερπουλ»

19:22 - 14/10/2022

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη Λίβερπουλ» 14/10/2022 Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως αν και η ομάδα του Κλοπ είναι στο -14 δεν έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ: «Η γνώμη που έχω για τη Λίβερπουλ είναι ό,τι τίποτα δεν έχει αλλάξει βάσει της βαθμολογίας. Η Λίβερπουλ πάλευε για τέσσερις τίτλους πέρσι. Τελικά δεν τα κατάφεραν για λεπτομέρειες. Είναι η ίδια ομάδα. Θα υπάρξουν και άσχημες στιγμές, έτσι είναι η φύση της διοργάνωσης. Η Λίβερπουλ όμως ήταν, είναι και θα είναι πάντα διεκδικήτρια του τίτλου. Γ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως αν και η ομάδα του Κλοπ είναι στο -14 δεν έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ: «Η γνώμη που έχω για τη Λίβερπουλ είναι ό,τι τίποτα δεν έχει […] The post Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη Λίβερπουλ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως αν και η ομάδα του Κλοπ είναι στο -14 δεν έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ: «Η γνώμη που έχω για τη Λίβερπουλ είναι ό,τι τίποτα δεν έχει […] The post Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη Λίβερπουλ» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)