Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη Λίβερπουλ»
19:22 - 14/10/2022
14/10/2022
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως αν και η ομάδα του Κλοπ είναι στο -14 δεν έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ:
«Η γνώμη που έχω για τη Λίβερπουλ είναι ό,τι τίποτα δεν έχει αλλάξει βάσει της βαθμολογίας. Η Λίβερπουλ πάλευε για τέσσερις τίτλους πέρσι. Τελικά δεν τα κατάφεραν για λεπτομέρειες. Είναι η ίδια ομάδα. Θα υπάρξουν και άσχημες στιγμές, έτσι είναι η φύση της διοργάνωσης.
Η Λίβερπουλ όμως ήταν, είναι και θα είναι πάντα διεκδικήτρια του τίτλου. Γ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως αν και η ομάδα του Κλοπ είναι στο -14 δεν έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ: «Η γνώμη που έχω για τη Λίβερπουλ είναι ό,τι τίποτα δεν έχει […]
The post Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη Λίβερπουλ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓκουαρντιόλα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη Λίβερπουλ»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως αν και η ομάδα του Κλοπ είναι στο -14 δεν έχει μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ: «Η γνώμη που έχω για τη Λίβερπουλ είναι ό,τι τίποτα δεν έχει […]
The post Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη Λίβερπουλ» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr