Μαρία Κορινθίου για Δούκισσα Νομικού: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός»

11:56 - 15/10/2022

Η Μαρία Κορινθίου είπε την πρώτη «καλημέρα» την περασμένη Δευτέρα μέσα από το «Πρωινό», ύστερα από To άρθρο Μαρία Κορινθίου για Δούκισσα Νομικού: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κορινθίου: «Δεν ήρθα να «φάω» τη θέση κανενός»

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα, έχοντας συμπληρώσει μία εβδομάδα τηλεοπτικής παρουσίας στο Πρωινό. […] The post Μαρία Κορινθίου: «Δεν ήρθα να «φάω» τη θέση κανενός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την πρώτη της εβδομάδα στο «Πρωινό», τη Δούκισσα Νομικού, αλλά και τα σχόλια που έχουν ακουστεί.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μαρία Κορινθίου: "Δεν ήρθα να «φάω» τη θέση κανενός"

"Δεν έχω μιλήσει με τη Δούκισσα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μαρία Κορινθίου για Δούκισσα Νομικού: «Δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός»

Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού μία νέα παρουσία πήρε τη θέση της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και αυτή ήταν η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε στο Open Weekend και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το «ναι» για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από […] The post Μαρία Κορινθίου για Δούκισσα Νομικού: «Δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της