Σκορδά για Σπυροπούλου: «Επειδή θυμάμαι κάποια μηνύματα που μου έχει στείλει λέω μα είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο;» (vid)

13:00 - 20/01/2020

Σε όλα τα πρωινά πάνελ έγινε θέμα συζήτησης η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής και στο Πρωινό, μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε για τα αντιφατικά συναισθήματα που έχει για ταυτήν. The post Σκορδά για Σπυροπούλου: «Επειδή θυμάμαι κάποια μηνύματα που μου έχει στείλει λέω μα είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο;» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκορδά για Σπυροπούλου: Θυμάμαι αυτά που έχουν γίνει και λέω μα είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο; (VIDEO)

Την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου, σχολίασαν σήμερα στο "Πρωινό". "Είναι ένα πρόσωπο χαμογελαστό, είναι όμορφη και σου βγάζει κάτι… ό,τι και να λέει χαίρεσαι λίγο όταν την βλέπεις. Έβγαζε μια αφέλεια ωραία που είχε πλάκα στο My Style Rocks. Απλώς, ξέρετε εγώ τι παθαίνω; Επειδή θυμάμαι κάποια μηνύματα που μου έχει στείλει -τα θυμόσαστε-, επειδή μου έχουν πει άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί της περιστατικά, έρχεται αυτό που γελάω και μετά θυμάμαι αυτά που έχουν γίνει και λέω μα είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο;", αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά, μετά την προβολή του βίντεο. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σκορδά για Σπυροπούλου: "Θυμάμαι κάποια μηνύματα που μου είχε στείλει..."

Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής, έγινε θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μετά την Τσιμτσιλή που έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τις σχέσεις της Σπυροπούλου, τη σκυτάλη πήρε το Πρωινό, όπου μετά την προβολή του βίντεο με

Διαβάστε το στο madata.gr

Φαίη Σκορδά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο;» (video)

Η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της «Πρωινό Ant1», σχολίασε τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι τρέφει αντιφατικά συναισθήματα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Είναι ένα πρόσωπο χαμογελαστό, είναι όμορφη και σου βγάζει κάτι… ό,τι και να λέει χαίρεσαι λίγο όταν την βλέπεις. Έβγαζε μια αφέλεια ωραία που είχε πλάκα […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας