J2US: Σταμάτης Φασουλής σε Άγγελο Μπράτη – «Και σε άλλα δεν σε έχω δει, δεν μπορώ να ξέρω»

23:18 - 15/10/2022

Διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας του μοιάζει αποφασισμένος να παρουσιάσει στο J2US ο Άγγελος Μπράτης. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, ο γνωστός […] The post J2US: Σταμάτης Φασουλής σε Άγγελο Μπράτη – «Και σε άλλα δεν σε έχω δει, δεν μπορώ να ξέρω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Σταμάτης Φασουλής σε Άγγελο Μπράτη – Είναι πάρα πολύ καλό αυτό που είδα, δεν στο είχα

Διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας του μοιάζει αποφασισμένος να παρουσιάσει στο J2US ο Άγγελος Μπράτης. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ερμήνευσε μαζί με την Σαμπρίνα την επιτυχία «Tranquila» στη σκηνή του λαμπερού σόου του Alpha. Η διαφορετική αυτή εμφάνιση δίχασε ολίγον την κριτική επιτροπή του J2US με τον λόγο να παίρνει πρώτος ο Σταμάτης Φασουλής. «Με εντυπωσίασε πάρα πολύ ότι αυτό που κάνεις, Άγγελε, είναι πολύ μακριά από τον εαυτό σου ή από αυτό που ήξερα εγώ για σένα. Και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Δεν στο είχα, που λένε» τόνισε αρχικά ο καλλιτέχνης για να ακολουθήσει ένας σύντομος μα ιδιαίτερος διάλογος. Α.Μ.: Δεν με έχετε δει σε κλαμπ για αυτό! Οκτάωρα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

J2US-Σταμάτης Φασουλής σε Άγγελο Μπράτη: «Και σε άλλα δεν σε έχω δει, δεν μπορώ να ξέρω»

O Άγγελος Μπράτης είναι αποφασισμένος να παρουσιάσει διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας του στο J2US . Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ερμήνευσε μαζί με την Σαμπρίνα την επιτυχία «Tranquila» στη σκηνή του λαμπερού σόου του Alpha.O Άγγελος Μπράτης είναι αποφασισμένος να παρουσιάσει διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας του στο J2US . Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ερμήνευσε μαζί με την Σαμπρίνα την επιτυχία «Tranquila» στη σκηνή του λαμπερού σόου του Alpha.Η διαφορετική αυτή εμφάνιση δίχασε ολίγον την κριτική επιτροπή του J2US με τον λόγο να παίρνει πρώτος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο