Άκης Πετρετζίκης: Με τον ερχομό του γιου μου Αχιλλέα, έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή

22:20 - 16/10/2022

Πώς φτιάχνεται μία γκουρμέ φρουτόκρεμα; Ο Άκης Πετρετζίκης ξέρει τη συνταγή και την αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού! Ο αγαπημένος σεφ ήταν προσκεκλημένος σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο «Καλύτερα δε γίνεται»,  όπου μίλησε με ειλικρίνεια και αμεσότητα για όλα: για το «Kitchen Lab», την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha στις 16:40, σημειώνοντας πρωτιές στην […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Άκης Πετρετζίκης: Με τον ερχομό του γιου μου Αχιλλέα, έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Πετρετζίκης: «Με τον ερχομό του γιου μου Αχιλλέα, έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή» (vid)

Άκης Πετρετζίκης: Έκανε και μία αποκάλυψη για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια: το «Akis food tour», το γαστρονομικό ταξίδι στις πιο γευστικές γωνιές της Ελλάδος, επιστρέφει το φθινόπωρο της ερχόμενης σεζόν στον Alpha.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τους 1550 στο Roha’s

Η Αγγελική Ηλιάδη υπέγραψε στη Heaven Music και ετοιμάζει νέο τραγούδι

Άγγελος Τσακίρης: Συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Mona Lisa Music Hall

Ταμίλλα Κουλίεβα: «Κάθε σκηνή με τον Παύλο θυμίζει ότι κάποτε ήταν ευτυχισμένοι»

Οργή κατά του Stef μετά τη μήνυση στον Μαζωνάκη: «Ρε πού τα πουλάτε αυτά;»

Έβαλε τα κλάματα ο Στέφανος Παπαδόπουλος – Η τηλεοπτική εμφάνιση, τα δάκρυα και όσα δήλωσε