Γρίπη: “Ήρθε ήδη στην Ελλάδα” Αυξάνονται τα κρούσματα – Οι πιθανότητες για “διπλή επιδημία” με Covid-19
06:32 - 17/10/2022
Το φαινόμενο της ταυτόχρονης συνύπαρξης των ιών της εποχικής γρίπης και της νόσου Covid-19 αποτελεί μυστήριο για τους επιδημιολόγους, λόγω της μη προβλέψιμης αλληλεπίδρασή τους. Οι ειδικοί αναλύουν όλα τα πιθανά σενάρια για τον φετινό χειμώνα και τονίζουν την ανάγκη εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων. Η γρίπη, μάλιστα, όπως είπαν, έφτασε ήδη στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την ανάλυση των λυμάτων.
The post Γρίπη: “Ήρθε ήδη στην Ελλάδα” Αυξάνονται τα κρούσματα – Οι πιθανότητες για “διπλή επιδημία” με Covid-19 appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυξάνονται τα κρούσματα γρίπης στην Ελλάδα - Οι πιθανότητες για «διπλή επιδημία» με κορονοϊό
Το φαινόμενο της ταυτόχρονης συνύπαρξης των ιών της εποχικής γρίπης και του κορονοϊού αποτελεί μυστήριο για τους επιδημιολόγους, λόγω της μη προβλέψιμης αλληλεπίδρασή τους. Οι ειδικοί αναλύουν όλα τα πιθανά σενάρια για τον φετινό χειμώνα και τονίζουν την ανάγκη εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων. Η γρίπη, μάλιστα, όπως είπαν, έφτασε ήδη στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από ... Περισσότερα
To άρθρο Αυξάνονται τα κρούσματα γρίπης στην Ελλάδα - Οι πιθανότητες για «διπλή επιδημία» με κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο