Μαρία Κορινθίου: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και είναι κρίμα, τη Δούκισσα την εκτιμώ»
08:18 - 18/10/2022
Σε εγκαίνια γνωστού οδοντιατρείου βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός απάντησε για το νέο της ρόλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1, […]
The post Μαρία Κορινθίου: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και είναι κρίμα, τη Δούκισσα την εκτιμώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και είναι κρίμα, τη Δούκισσα την εκτιμώ»
Η Μαρία Κορινθίου έδωσε το παρών στα εγκαίνια γνωστού...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Κορινθίου: Στα πρωινά πέφτουν πολλά μαχαίρια και είναι κρίμα – Τη Δούκισσα την εκτιμώ
Για τον νέο της ρόλο στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αλλά και για τη Δούκισσα Νομικού μίλησε η Μαρία Κορινθίου. «Περνάω μια χαρά ως παρουσιάστρια, όλα καλά πρωί – πρωί. Είχα πει ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλες συνθήκες και θεωρώ εγώ ότι θα με αγαπάνε, θα με σέβονται και θα με εκτιμούν, θα την πάρω την απόφαση» είπε αρχικά η ηθοποιός. «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή η εκπομπή είναι δομημένη δημοσιογραφικά στο πρώτο κομμάτι. Εγώ θέλω να είμαι στο κομμάτι το πιο αισιόδοξο, το πιο χαρούμενε μου. Πίστεψέ με, δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και εγώ και το κανάλι και ο Γιώργος και είμαστε και καλά» είπε στη συνέχεια για τους ρόλους που έχου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Κορινθίου: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και είναι κρίμα, τη Δούκισσα την εκτιμώ»
Η Μαρία Κορινθίου έδωσε το παρών στα εγκαίνια γνωστού οδοντιατρείου και έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που ήταν εκεί.
Η ηθοποιός απάντησε για...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Κορινθίου: Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και δεν θα έπρεπε, είναι κρίμα
Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σε εγκαίνια γνωστού οδοντιατρείου και μίλησε για τον ανταγωνισμό μεταξύ των πρωινών εκπομπών. Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σε εγκαίνια γνωστού οδοντιατρείου και μίλησε για τον ανταγωνισμό μεταξύ των πρωινών εκπομπών. Η ηθοποιός απάντησε για το νέο της ρόλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά και για τη Δούκισσα Νομικού. «Περνάω μια χαρά ως παρουσιάστρια, όλα καλά. Είχα πει ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλες συνθήκες και θεωρώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Κορινθίου: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στις πρωινές εκπομπές»
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Δευτέρας 18/10 η Μαρία Κορινθίου, η οποία βρέθηκε
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στις πρωινές εκπομπές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Κορινθίου: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και είναι κρίμα»
«Ξέρω πολύ καλά τι κάνω»
Διαβάστε το στο news.gr