Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Είδα τον Παπακαλιάτη στον ύπνο πριν με πάρει για το Maestro»
13:42 - 20/10/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου στην Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA. […]
The post Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Είδα τον Παπακαλιάτη στον ύπνο πριν με πάρει για το Maestro» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Είχα δει τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει τον ρόλο στο "Maestro"»
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού
Διαβάστε το στο Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Είχα δει τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει ρόλο στο «Maestro»
Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε πως πριν της προταθεί ο ρόλος της Σοφίας στο «Maestro» είχε δει στον ύπνο της τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Πριν μου προτείνει τον ρόλο στο «Maestro» ο Χριστόφορος, τον είχα δει στον ύπνο μου. Την ίδια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για τον ρόλο». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Είχα δει τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει ρόλο στο «Maestro» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου-Maestro: Ποια είναι η Σοφία που είδε τον Παπακαλιάτη στον ύπνο πριν τον ρόλο
Οι κόρες σε μικρή ηλικία και το ποιοτικό βιογραφικό της 47χρονης ηθοποιού που διατηρεί ένα πολύ χαμηλών τόνων προφίλ. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΜαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Είχα δει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει τον ρόλο στο Maestro»
Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου σε μία ενδιαφέρουσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Διαβάστε το στο neolaia.grΜαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Είχα δει τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει ρόλο στο «Maestro»
Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε πως πριν της προταθεί ο ρόλος της Σοφίας στο «Maestro» είχε δει στον ύπνο της τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Πριν μου προτείνει τον ρόλο στο «Maestro» ο Χριστόφορος, τον είχα δει στον ύπνο μου. Την ίδια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για τον ρόλο». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρίσσα Τριανταφυλλίδου: "Είχα δει τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει τον ρόλο στο Maestro"
"Η Σοφία στη σειρά είναι καταπιεσμένη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr