Κοσίδης: «Δικαίωση για μένα αυτό το γκολ»

21:32 - 20/10/2022

Κοσίδης: «Δικαίωση για μένα αυτό το γκολ» 20/10/2022 Ο Μιχάλης Κοσίδης, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας την σημασία του γκολ που πέτυχε στο σημερινό παιχνίδι. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο νεαρός επιθετικός: «Παρά τις αλλαγές και το ροτέισον, η ομάδα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν αφοσιωμένοι στο πλάνο μας και πήραμε αυτήν την πρόκριση με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο». Για το... ονειρικό του ντεμπούτο: «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Αυτό το γκολ ήταν μία συνολική εικόνα. Είναι μία στιγμή δικαίωσης για μένα γιατί έχω προπονηθεί πολύ κα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοσίδης: «Στιγμή δικαίωσης για εμένα το γκολ»

Για το παρθενικό του τέρμα με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κοσίδης μετά την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε το στο

Κοσίδης: «Ιδιαίτερη στιγμή για μένα το γκολ»

Ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης εκτός από το γκολ που πέτυχε έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση Ο Μιχάλης Κοσίδης πήρε την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα και την εκμεταλλεύτηκε με το παραπάνω. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος ανοίγοντας το δρόμο για την πρόκριση της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του […] The post Κοσίδης: «Ιδιαίτερη στιγμή για μένα το γκολ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)