Γιώργος Τσαλίκης: Νέο ξέσπασμα κατά Γκουντάρα και Κάκκαβα – «Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις»
16:26 - 21/10/2022
Mε αφορμή όσα είπαν το πρωί της Παρασκευής 21/10 η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας
To άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: Νέο ξέσπασμα κατά Γκουντάρα και Κάκκαβα – «Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσαλίκης κατά Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις»
Νέο ξέσπασμα είχε ο Γιώργος Τσαλίκης στα social media, με αφορμή τα όσα δήλωσε η Ναταλί Κάκκαβα σήμερα το πρωί […]
The post Τσαλίκης κατά Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Τσαλίκης: Νέο ξέσπασμα κατά Γκουντάρα και Κάκκαβα – “Αγάπες μου σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις”
Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκαν τα όσα είπαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. “Δεν έχω ξαναμιλήσει για όλο αυτό και σκεφτόμουν αν είναι το timing καλό… Η αρχική […]
The post Γιώργος Τσαλίκης: Νέο ξέσπασμα κατά Γκουντάρα και Κάκκαβα – “Αγάπες μου σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΓιώργος Τσαλίκης κατά Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις»
Mε αφορμή όσα είπαν το πρωί της Παρασκευής 21/10 η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την περσινή τους συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και τη μη τήρηση των όσων είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής με το κανάλι, ο Γιώργος Τσαλίκης προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα κατά του ζευγαριού. Ο Γιώργος Τσαλίκης, […]
Διαβάστε το στο dete.gr