Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει τις αλλαγές στο σώμα της καθώς προχωρά η εγκυμοσύνη
21:04 - 21/10/2022
Η Ιωάννα Τούνη έχει αποφασίσει να μοιράζεται όσα συμβαίνουν στην εγκυμοσύνη της, τα καλά, τα άσχημα και τις αλλαγές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στα πρόσφατα stories της στο Instagram η γνωστή influencer αποκάλυψε πως σήμερα το έμβρυο που κυοφορεί είναι 28 εβδομάδων. «Σήμερα είμαι 28 εβδομάδων ακριβώς. Δηλαδή 6,5 μηνών. Τι μπεμπίνι έχει πλέον […]
The post Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει τις αλλαγές στο σώμα της καθώς προχωρά η εγκυμοσύνη appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: «Πονάω φρικτά, είμαι για απόσυρση» – Οι αλλαγές στο σώμα της και οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης
Η Ιωάννα Τούνη μπαίνοντας στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρατηρεί τις αλλαγές στο σώμα της,
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Πονάω φρικτά, είμαι για απόσυρση» – Οι αλλαγές στο σώμα της και οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Σιαμπάνη: Μας δείχνει πως είναι το σώμα της 15 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της
Μόλις 15 μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ιωάννα Σιαμπάνη έφερε στον κόσμο το
To άρθρο Ιωάννα Σιαμπάνη: Μας δείχνει πως είναι το σώμα της 15 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr