J2US – Άντζελα Δημητρίου: «Καίτη μου, ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;»

23:30 - 22/10/2022

Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο ανέβηκε η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του […] The post J2US – Άντζελα Δημητρίου: «Καίτη μου, ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή: «Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;»

«Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας» αποκρίθηκε η κριτής του J2US - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

J2US: Ένταση μεταξύ Δημητρίου- Γαρμπή: «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;»

J2US: Μετά την εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου και του Πάνου Σταματόπουλου στη σκηνή του σόου, ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στην Άντζελα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

J2US – Άντζελα Δημητρίου: Καίτη μου, ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;

Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο ανέβηκε η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Alpha. Οι δυο τους ερμήνευσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, «Τατουάζ». Αμέσως μετά ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε το διαγωνιζόμενο ζευγάρι στην επιτροπή και τον λόγο πήρε μετά τον Σταμάτη Φασουλή η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού σόου, όμως, παρατήρησε μια μικρή διαφορά στην αύρα που έφερε στη σκηνή η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού. «Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

J2US: Η Γαρμπή «πρόδωσε» το μυστικό της Δημητρίου και έγινε χαμός – «Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;» [βίντεο]

J2US: Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο ανέβηκε η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου (22/10), στο πρόγραμμα του Alpha. Οι δυο τους ερμήνευσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, «Τατουάζ». Αμέσως μετά ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε το διαγωνιζόμενο ζευγάρι στην επιτροπή και τον λόγο πήρε μετά […] Το άρθρο J2US: Η Γαρμπή «πρόδωσε» το μυστικό της Δημητρίου και έγινε χαμός – «Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο