Ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη: «Δεν είναι καταδίκη αυτή»
01:04 - 24/10/2022
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Ο […]
The post Ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη: «Δεν είναι καταδίκη αυτή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: «Δεν είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας»
Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τη νέα του σχέση, το διαζύγιό του αλλά την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Δεν έχει καταδικαστεί ακόμη
Το βράδυ της Κυριακής (23.10.2022) ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Στην συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση του Δημήτρη Λινγάδη ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος παρά την δικαστική απόφαση σε βάρος του. «Έχω μια δυνατότητα, που είναι αδυναμία για τους άλλους, ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Δεν έχει καταδικαστεί ακόμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας: «Δεν είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας»
Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τη νέα του σχέση, το διαζύγιό του αλλά την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη: Δεν έχει καταδικαστεί ακόμη – Δεν είναι καταδίκη αυτή
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση του Δημήτρη Λινγάδη ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος παρά την δικαστική απόφαση σε βάρος του. Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια δυνατότητα, που είναι αδυναμία για τους άλλους, να έχω τη δικογραφία και να μπορώ να τη διαβάσω σαν Κούγιας γιατί έχει σημασία ποιος διαβάζει τη δικογραφία. Εκεί λοιπόν όταν δω ότι ο άλλος, χωρίς να γνωρίζει τη δικογραφία και χωρίς να μπορεί να τη διαβάσει όπως την διαβάζω εγώ, χαρακτηριστική περίπτωση η υπόθεση Πισπιρίγκου που όλοι την έχουν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξης Κούγιας για Λιγνάδη: «Δεν έχει καταδικαστεί ακόμη – Δεν είναι καταδίκη αυτή»
Στην υπόθεση του Δημήτρη Λινγάδη ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος παρά την δικαστική απόφαση σε βάρος του, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1.
Στην υπόθεση του Δημήτρη Λινγάδη ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος παρά την δικαστική απόφαση σε βάρος του, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. O Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια δυνατότητα, που είναι αδυναμία για τους άλλους, να έχω τη δικογραφία και να μπορώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη: Δεν έχει καταδικαστεί ακόμη
«Αυτό που είπε η δικαιοσύνη αρνούνται να το εφαρμόσουν αυτοί που ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα»
Διαβάστε το στο news.gr