Σπύρος Μπιμπίλας για Φασουλή: «Έχω κινηθεί με τη διαδικασία που προβλέπει το Εθνικό Θέατρο»

08:26 - 24/10/2022

Για ένα περιστατικό που συνέβη με τον Σταμάτη Φασουλή απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός […] The post Σπύρος Μπιμπίλας για Φασουλή: «Έχω κινηθεί με τη διαδικασία που προβλέπει το Εθνικό Θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας για Σταμάτη Φασουλή: «Έχω κινηθεί με τη διαδικασία που προβλέπει το Εθνικό Θέατρο»

O Σπύρος Μπιμπίλας ρωτήθηκε πρόσφατα από τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον Σταμάτη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σπύρος Μπιμπίλας για Φασουλή: «Έχω κινηθεί με τη διαδικασία που προβλέπει το Εθνικό Θέατρο – Έχω φάει μπούλινγκ»

O Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε για ένα περιστατικό που συνέβη με τον Σταμάτη Φασουλή, στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δεν θέλησε να πει πολλά, απλά ότι έχει κινηθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει το Εθνικό Θέατρο. O Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε για ένα περιστατικό που συνέβη με τον Σταμάτη Φασουλή, στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δεν θέλησε να πει πολλά, απλά ότι έχει κινηθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει το Εθνικό Θέατρο. «Δεν έχει γίνει ακριβώς έτσι, αλλά επειδή εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει το θέμα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο