Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»
21:18 - 26/10/2022
Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή αναφέρθηκε για το γήπεδο της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι εκπλήρωσε το δικό του όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων, φτιάχνοντας ένα γήπεδο στολίδι. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Feel Good Radio 104,9, στην εκπομπή της Νατάσας Ράγιου, μιλώντας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο ισχυρός […]
The post Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε λόγο για ένα δικό του όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μαζί με αυτό όλων των φίλων της Ένωσης. Σε δηλώσεις του στον Feel Good Radio 104.9, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε τον ενθουσιασμό του για την OPAP Arena και σημείωσε ότι η ... Περισσότερα
To άρθρο ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»
Την υπερηφάνεια του για την «Αγια-Σοφιά Opap Arena» εξέφρασε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Δημήτρης Μελισσανίδης...
Διαβάστε το στο ZouglaΜελισσανίδης: Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο αλλά και όλων των ΑΕΚτζήδων
Ο ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε για την Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena και το Ναό μας. «Το γήπεδο δίνει πάντα την δική του δυναμική αλλά έχουμε και καλή ομάδα», πρόσθεσε
Διαβάστε το στο aek365.comΜελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το όνειρο μου και όλων των ΑΕΚτζήδων»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για την Opap Arena τονίζοντας πως εκπλήρωσε το όνειρο του.
Διαβάστε το στο fosonline.gr