Νέος Κόσμος: Αναφορές για νεκρό μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

22:10 - 26/10/2022

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (26/10) στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει βρεθεί ένας νεκρός από την πυρκαγιά, που καίει ολοσχερώς το κτήριο στην οδό Μανδροκλέους. Τρία άτομα, εκ των οποίων ένα παιδι, έχουν ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας σε ασφαλές σημείο. Οι πυροσβέστες πραγματοποιούν έλεγχο για τυχόν εγκλωβισμένους στο διαμέρισμα. Στο σημείο επιχειρούν 20 […] Το άρθρο Νέος Κόσμος: Αναφορές για νεκρό μετά από φωτιά σε διαμέρισμα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (26/10) σε διαμέρισμα του Νέου Κόσμου επί της οδού Μανδροκλέους.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο - Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο - Τραγικός απολογισμός ένας νεκρόςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Νεκρός ηλικιωμένος από φωτιά σε διαμέρισμα

Η σορός ηλικιωμένου ανασύρθηκε από διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο - Έπιασε φωτιά το σπίτι του, μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Νέος Κόσμος: Ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στο Νέο Κόσμο με ένα ηλικιωμένο άντρα να χάνει τη ζωή του από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μανδροκλέους.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο – Νεκρός 80χρονος από φωτιά σε διαμέρισμα

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Στην ταράτσα του κτιρίου κατέφυγαν μια μητέρα με το παιδί της προσπαθώντας να γλιτώσουν από τις φλόγες - Γρήγορα απεγκλωβίστηκαν. Το άρθρο Τραγωδία στον Νέο Κόσμο – Νεκρός 80χρονος από φωτιά σε διαμέρισμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Νεκρός ηλικιωμένος από φωτιά σε διαμέρισμα

Η φωτιά είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου όπου υπήρχαν πληροφορίες για εγκλωβισμένο ηλικιωμένο, κάτοικο της πολυκατοικίας, που δυστυχώς βγήκαν αληθινές αφού εντοπίστηκε η σορός του. Ένας ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από τη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (26/10) σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Μανδροκλέους στην περιοχή του Νέου Κόσμου στην Αθήνα. Μία οικογένεια, οι γονείς και […] The post Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Νεκρός ηλικιωμένος από φωτιά σε διαμέρισμα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Νέος Κόσμος: Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Μανδροκλέους

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες

Διαβάστε το στο news.gr

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο - Νεκρός 80χρονος από φωτιά σε διαμέρισμα

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο - Νεκρός 80χρονος από φωτιά σε διαμέρισμα 26/10/2022   Τραγωδία σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο με έναν ηλικιωμένο 80 ετών να εντοπίζεται νεκρός ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα και ξεκίνησε από το δωμάτιό του. Αργά το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την Πυροσβεστική ότι ο άνδρας έφυγε από τη ζωή καθώς το διαμέρισμα όπου έμενε τυλίχθηκε στις φλόγες.  Η φωτιά,  που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μανδροκλέους, τέθηκε μετά τις 22:00 υπό έλεγχο.        Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ηλικιωμένος ήταν κατάκοιτος, ενώ νωρίτερα επικρατούσε αγωνία καθώς οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν εγκλωβισμένο που

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα

ωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Μανδροκλέους στον Νέο Κόσμο το βράδυ της Τετάρτης.  Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική με 20 άνδρες και 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένας νεκρός ηλικιωμένος, ενώ κινδύνεψε μια οικογένεια, ο πατέρας, η μητέρα και το παιδί.

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη