Νίκος Μουτσινάς για υιοθεσία: «Έχω κάνεις τρεις προσπάθειες – Θα κάνω άλλη μια»

17:04 - 27/10/2022

Στη σημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά καλεσμένη βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για υιοθεσία: «Έχω κάνεις τρεις προσπάθειες – Θα κάνω άλλη μια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Έχω κάνει τρεις προσπάθειες να υιοθετήσω παιδί, θα κάνω άλλη μία

Ο παρουσιαστής σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουτσινάς: Έχω κάνει τρεις προσπάθειες να υιοθετήσω παιδί, θα κάνω άλλη μία

Ο παρουσιαστής σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή!

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω κάνει ήδη τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία»

Την Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μουτσινάς: «Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία»

Στις προσπάθειες που έχει κάνει να υιοθετήσει ένα παιδί αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχε με την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του.Στις προσπάθειες που έχει κάνει να υιοθετήσει ένα παιδί αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχε με την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του.O Νίκος Μουτσινάς εξομολογήθηκε στην καλεσμένη του πως «τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δυο σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία»

Την Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, κατά τη […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Μουτσινάς: Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε την Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” την Πέμπτη. Οι δύο παρουσιαστές και ηθοποιοί άλλαξαν για λίγο ρόλους, με τον Νίκο Μουτσινά να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε το στο real.gr

Νίκος Μουτσινάς: Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για να υιοθετήσω παιδί - Θα κάνω άλλη μία [βίντεο]

Ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην προσπάθειά του να υιοθετήσει παιδί.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μία σύντομη αναφορά στην προσωπική του ζωή έκανε ο Νίκος Μουτσινάς κι αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να υιοθετήσει ένα παιδί. Ο γνωστός παρουσιαστής φιλοξένησε στην εκπομπή του την Μπέττυ Μαγγίρα και για λίγο, άλλαξαν ρόλους, με τον Νίκο Μουτσινά να μπαίνει για λίγο στη θέση του συνεντευξιαζόμενου. «Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Μουτσινάς: Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε την Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” την Πέμπτη. Οι δύο παρουσιαστές και ηθοποιοί άλλαξαν για λίγο ρόλους, με τον Νίκο Μουτσινά να μιλά για την προσωπική του ζωή. “Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δυο σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτά είναι και […] The post Νίκος Μουτσινάς: Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία"

"Αν με δεις με παπαγάλο δεν θα προχωρήσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της