Ίνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά»
10:54 - 28/10/2022
Η Ίνα Ταράντου μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο αν παρακολουθεί τα νούμερα της τηλεθέασης της εκπομπής […]
The post Ίνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ίνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα, όταν συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά»
Όσα δήλωσε για τα νούμερα της τηλεθέασης και την περίοδο που συνεργαζόταν με τους δύο παρουσιαστές ως αρχισυντάκτρια του «Πρωινού»
Διαβάστε το στο Ίνα Ταράντου: Πέρασα άσχημα, στην εκπομπή με τον Λιάγκα και τη Σκορδά
Η Ίνα Ταράντου αναφέρθηκε στην εμπειρία της ως αρχισυντάκτρια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΊνα Ταράντου: Πέρασα άσχημα ως αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά
Για την εμπειρία της ως αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό», αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA η Ίνα Ταράντου. «Σαφώς βλέπουμε τα νούμερα κι ότι είναι πολύ χαμηλή η τηλεθέαση αυτήν την περίοδο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και πολύ άδικο να πει κάποιος κάτι γιατί δεν έχει δοθεί ο χρόνος να δείξει τι είναι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τη συνεργασία της με το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά: «Ήταν η περίοδος που αναζητούσα δουλειά και βρήκα αυτήν. Δεν ήμουν καθόλου καλή. Το ομολογώ. Πέρασα άσχημα γιατί ούτε κι εγώ μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν το ρόλο και για τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν. Εντάξει, δεν μπορούσε να γίνε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤο Πρωινό: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά» – Αυτή είναι η συνεργάτης που «καίει» το πρώην δίδυμο [βίντεο]
Το Πρωινό: «Είχα φύγει. Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι» ανέφερε η Ίνα Ταράντου. Η Ίνα Ταράντου μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο αν παρακολουθεί τα νούμερα της τηλεθέασης της εκπομπής της, αλλά και στην εμπειρία της ως αρχισυντάκτρια στο […]
Το άρθρο Το Πρωινό: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά» – Αυτή είναι η συνεργάτης που «καίει» το πρώην δίδυμο [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΊνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά»
Η Ίνα Ταράντου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια του Open Tv μίλησε και
To άρθρο Ίνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΊνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά»
«Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι»
Διαβάστε το στο news.grΊνα Ταράντου: "Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά"
"Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr