Κατερίνα Καινούργιου για την κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου: «Δεν μου αρέσουν οι υπαινιγμοί – Δε μπορώ την ανθρωποφαγία»
10:40 - 29/10/2022
Η ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μουτίδου με φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου δίπλα στη Δέσποινα Βανδή στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για την κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου: «Δεν μου αρέσουν οι υπαινιγμοί – Δε μπορώ την ανθρωποφαγία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου για Σοφία Μουτίδου: Δεν με αφορά, δεν μου αρέσουν οι υπαινιγμοί
“Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, δε μπορώ να βρίσκουμε έναν άνθρωπο και να τον χτυπάμε συνέχεια” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και στην Σοφία Μουτίδου. “Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Σοφία Μουτίδου: Δεν με αφορά, δεν μου αρέσουν οι υπαινιγμοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: Απαντάει για την κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου: «Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία»
Η ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μουτίδου με φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου δίπλα στη Δέσποινα Βανδή στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Καινούργιου: Απαντάει για την κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου: «Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία»
Η ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μουτίδου με φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου δίπλα στη Δέσποινα Βανδή στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει μια άγρια κόντρα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου για Σοφία Μουτίδου: «Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία»
Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε η κάμερα του Open Weekend κι η Σοφία Μανουσακίδου. Η παρουσιάστρια του Alpha ρωτήθηκε σχετικά με […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για Σοφία Μουτίδου: «Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τέλος στην κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου μέσα από το αυτοκίνητό της
«Τέλος, δεν ασχολούμαι!».Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΚατερίνα Καινούργιου για Σοφία Μουτίδου: Δεν με αφορά, δεν μου αρέσουν οι υπαινιγμοί
“Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, δε μπορώ να βρίσκουμε έναν άνθρωπο και να τον χτυπάμε συνέχεια” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και στην Σοφία Μουτίδου. “Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. […]
Διαβάστε το στο dete.gr