Μίτσελ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

18:04 - 30/10/2022

Μίτσελ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό» 30/10/2022 Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Λαμίας στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων αλλά και στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV: «Το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε πιο εύκολα να πετύχουμε και τρίτο γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά μείναμε από οξυγόνο για να το τελειώσουμε όπως θέλαμε. Δε δεχτήκαμε γκολ, έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν χρόνο, παίζουμε σιγά σιγά όπως θέλουμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να κερδίσουμε, ξέρουμε πόσο καλός είναι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακαμπού: «Μου έχουν μιλήσει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

O Σεντρίκ Μπακαμπού σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ντέρμπι αιωνίων που έρχεται την άλλη εβδομάδα, με τον φορ του Ολυμπιακού να αναφέρει πως του έχουν μιλήσει για το συγκεκριμένο ματς.

Διαβάστε το στο

Για το παιχνίδι με τη Λαμία αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Διαβάστε το στο

O Σεντρίκ Μπακαμπού σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ντέρμπι αιωνίων που έρχεται την άλλη εβδομάδα, με τον φορ του Ολυμπιακού να αναφέρει πως του έχουν μιλήσει για το συγκεκριμένο ματς.

Διαβάστε το στο tovima

Ο Σιντρίκ Μπακαμπού που πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού με την Λαμία, μίλησε και για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)