Αλμέιδα: «Ευγνώμων που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα»

21:38 - 30/10/2022

Αλμέιδα: «Ευγνώμων που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα» 30/10/2022 Στους οπαδούς της ΑΕΚ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέδια, λέγοντας πως είναι ευγνώμων που βρίσκεται σε μία τόσο μεγάλη ομάδα που έχει ένα τόσο παθιασμένο κοινό. Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέδια στην κάμερα της Cosmote: Τι ήταν αυτό που του άρεσε περισσότερο από την ΑΕΚ: «Μου άρεσαν όλα. Μου άρεσε το πάθος. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι μαχητές.» Για την πίεση που άσκησε η ΑΕΚ σε όλο το ματς και σκόραρε δύο γκολ: «Αυτή είναι συνέπεια όλης της ομαδικής δουλειάς που γίνεται. Παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και ξέραμε πως ν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλμέιδα: «Ευγνώμων που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα που έχει ένα τόσο παθιασμένο κοινό»

Το πρώτο σχόλιο του προπονητή μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε το στο aek365.com

Αλμέιδα: «Ευγνώμων που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα – Μαχητές οι παίκτες μου» (VID)

Ο Ματίας Αλμείδα μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά τη νίκη της ΑΕΚ, τόνισε ότι είναι ευγνώμων που βρίσκεται σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι του άρεσαν όλα σήμερα και ότι οι παίκτες του είναι μαχητές. Ο Αργεντινός τεχνικός εμφανώς ικανοποιημένος απ’ τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι είναι ευγνώμων που […] The post Αλμέιδα: «Ευγνώμων που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα – Μαχητές οι παίκτες μου» (VID) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)