Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη στην Ρώμη – «Έχει κάτι στο βλέμμα της που σε μαγνητίζει»
10:00 - 31/10/2022
Ένα μαγευτικό τριήμερο στην Ρώμη με τους γιους της πέρασε η Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, στην ιταλική
To άρθρο Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη στην Ρώμη – «Έχει κάτι στο βλέμμα της που σε μαγνητίζει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει»
Η παρουσιάστρια μίλησε για τη συνάντησή της με τη συνάδελφό της στη Ρώμη
Διαβάστε το στο Φαίη Σκορδά: Συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη - Τι αποκάλυψε
Αρκετοί Έλληνες celebrities βρέθηκαν στη Ρώμη για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου...
Διαβάστε το στο ZouglaΦαίη Σκορδά: Η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη – «Έχει ρε παιδί μου κάτι στο βλέμμα»
Στη Ρώμη βρέθηκε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους γιους τους το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Τις ίδιες μέρες, στην ιταλική πρωτεύουσα βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της. Το πρωί της Δευτέρας (31/10), η Φαίη Σκορδά μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της «Πρωινό μας» εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της πως συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο βλέμμα της παρουσιάστριας του Mega. «Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια βδομάδα πριν να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα και εγώ κόσμο…» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά. «Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Ματέο και τις
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦαίη Σκορδά: Συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη - Τι αποκάλυψε
Αρκετοί Έλληνες celebrities βρέθηκαν στη Ρώμη για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΦαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει, είναι και Σορπιός»
Τη Ρώμη επέλεξαν για να περάσουν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, η Φαίη Σκορδά, με τους γιους της, η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.Τη Ρώμη επέλεξαν για να περάσουν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, η Φαίη Σκορδά, με τους γιους της, η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της, «Πρωινό μας», η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στην Ιταλία και μάλιστα, οι δυο τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦαίη Σκορδά: «Συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη, έχει ρε παιδί μου κάτι στο βλέμμα»
Η Φαίη Σκορδά πέρασε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στη Ρώμη, μαζί με τους γιους της. Τις ίδιες μέρες, βρέθηκαν […]
The post Φαίη Σκορδά: «Συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη, έχει ρε παιδί μου κάτι στο βλέμμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦαίη Σκορδά: "Συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη, έχει ρε παιδί μου κάτι στο βλέμμα"
"Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά, πάρα πολύ όμορφη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr