Σταμάτης Κραουνάκης: «Υπήρξε στιγμή που «λύγισα» και σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα»

13:46 - 31/10/2022

Ο Σταμάτης Κρανουνάκης συνάντησε την Δανάη Μπάρκα και μίλησαν για πολλά, από καρδιάς… «Θεωρώ τον εαυτό μου κανονικό, κανονικότατο, πιο […] The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Υπήρξε στιγμή που «λύγισα» και σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Κραουνάκης: Υπήρξε στιγμή που «λύγισα» και σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης συνάντησε την Δανάη Μπάρκα και οι δυο τους μίλησαν για όλα. Ο καλλιτέχνης μάλιστα τόνισε πως θεωρεί τον εαυτό του κανονικό και συγκεκριμένα «κανονικότατο, πιο κανονικό πεθαίνεις». «Αν κλείσω τα μάτια μου, η πρώτη ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι σε μια βάρκα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον Κορινθιακό, καθόταν μπροστά στην πλώρη και είχε τα πόδια μες στο νερό και της είπα: “Να, έτσι πρέπει να πεις την σωτηρία της ψυχής”» ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης. «Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που ζούμε αυτή την τεράστια σύγκρουση στον πλανήτη. Είναι η εποχή που θα τα χωνέψει όλα και θα τα ξαναγεννήσει όλα. Δεν αντέχω την γκαντεμιά και την γκρίνια. Γι’ αυτό πιστεύω πάρα πολ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταμάτης Κραουνάκης: "Υπήρξε στιγμή που «λύγισα» και σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα"

"Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που ζούμε αυτή την τεράστια σύγκρουση στον πλανήτη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο