Επίσημο: Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης

11:10 - 04/11/2022

Επίσημο: Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης 04/11/2022 Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποτελεί και με τη... βούλα παίκτη του Περιστερίου, υπογράφοντας στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για 1+1 χρόνια. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Δημήτρη Αγραβάνη (28χρ., 2.08), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου για 1+1 χρόνο. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ με την ποιότητα του θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Basketball Champions League. Το βιογραφικό του Ο Δημήτρης Αγραβάνης γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1994 στο Μαρούσι, έχει ύψος 2.08 και αγ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόμβα Περιστερίου με Δημήτρη Αγραβάνη

Το Περιστέρι έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την ολιγοήμερη θητεία του στη Νάπολι και θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του πρώην συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη. Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα με το Περιστέρι. Στο ... Περισσότερα To άρθρο Βόμβα Περιστερίου με Δημήτρη Αγραβάνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Επίσημο: Το Περιστέρι ανακοίνωσε Δημήτρη Αγραβάνη

Μια μικρή βόμβα ενεργοποίησε το Περιστέρι, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη.Μια μικρή βόμβα ενεργοποίησε το Περιστέρι, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη.Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την ολιγοήμερη θητεία του στη Νάπολι και θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του πρώην συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη. Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα με το Περιστέρι. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης

Την προσπάθεια του Περιστερίου θα ενισχύσει στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Έλληνας παίκτης, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Νάπολι υπέγραψε έως το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ υπάρχει προοπτική για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για ένα ακόμα χρόνο. The post Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ψάχνει ανάκαμψη στο Περιστέρι ο Άρης

Δύο και σήμερα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και στον Άρη έχουν μπροστά τους την πρόκληση του Περιστερίου, όπου σήμερα (5/11, 19:00) το απόγευμα, θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο. Με στόχο τη νίκη και την αρχή ενός σερί, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους, με τον Άλαν Πάρντιου να μετράει […] The post Ψάχνει ανάκαμψη στο Περιστέρι ο Άρης first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»