Ξένια Καλογεροπούλου: «Είµαι περίπου τυφλή»
14:30 - 05/11/2022
Η σπουδαία Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στο Secret και στην Σάσα Σταμάτη για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, τα σίριαλ, την υποκριτική, το «#MeToo» και τη µάχη µε την ωχρά κηλίδα. Η Ξένια Καλογεροπούλου είναι µια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου. Σήµερα µιλάει για την προσωπική της ζωή και εξηγεί τι συνέβη µε την όρασή της. […]
The post Ξένια Καλογεροπούλου: «Είµαι περίπου τυφλή» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξένια Καλογεροπούλου: «Είμαι περίπου τυφλή»
Τι είπε η ηθοποιός για τα σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το κίνημα metoo αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΞένια Καλογεροπούλου: «Είµαι περίπου τυφλή»
Η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός δεν μπορεί ούτε να διαβάσει, ούτε να δει τηλεόραση
Διαβάστε το στο in.grΞένια Καλογεροπούλου: Είµαι περίπου τυφλή, πώς να παίξω στην τηλεόραση;
Η αγαπημένη ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των «Παραπολιτικών».Η αγαπημένη ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των «Παραπολιτικών».Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το κίνημα metoo και τη µάχη µε την ωχρά κηλίδα. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης: Φέτος έχουµε πολλά σίριαλ στην τηλεόραση. Πώς το σχολιάζετε; «∆εν τα βλέπω τα σίριαλ, δεν τα ξέρω. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου: «Είµαι περίπου τυφλή»
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ξένια Καλογεροπούλου στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών. Η […]
The post Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου: «Είµαι περίπου τυφλή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ συγκλονιστική εξομολόγηση της Ξένιας Καλογεροπούλου: «Είμαι σχεδόν τυφλή»
Η Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και αναφέρθηκε στα σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το κίνημα metoo και τη µάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια µε την ωχρά κηλίδα. Φέτος έχουµε πολλά σίριαλ στην τηλεόραση. Πώς το σχολιάζετε;∆εν τα βλέπω τα σίριαλ, δεν τα ξέρω. Μου κάνει κι εµένα εντύπωση που είναι πολλά. Και […]
Διαβάστε το στο dete.gr