Νίκος Κουρής: «Το ζάχαρό μου έφτασε στο 600 και έπεσα σε κώμα – Στην αρχή πέρασα κατάθλιψη, πολύ σκοτάδι»

10:26 - 06/11/2022

Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Όλα για τη Ζωή μας» και To άρθρο Νίκος Κουρής: «Το ζάχαρό μου έφτασε στο 600 και έπεσα σε κώμα – Στην αρχή πέρασα κατάθλιψη, πολύ σκοτάδι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κουρής: Το ζάχαρό μου έφτασε στο 600 και έπεσα σε κώμα

«Στην αρχή πέρασα κατάθλιψη, 10 χρόνια μεγάλης αυτοκαταστροφής» συμπλήρωσε ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Κουρής: «Το ζάχαρό μου έφτασε στο 600 και έπεσα σε κώμα»

Ο ηθοποιός πάσχει από διαβήτη τύπου 1

Διαβάστε το στο in.gr

Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρή: «Το ζάχαρό μου έφτασε στο 600 και έπεσα σε κώμα

Καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν ο ηθοποιός Νίκος Κουρής, ο οποίος αποκάλυψε πως πάσχει από διαβήτη τύπου 1 από την...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Κουρής: Όταν το ζάχαρό μου έφτασε στο 600, έπεσα σε κώμα – Δεν θεωρώ ότι είναι νόσος ο διαβήτης

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και αναφέρθηκε στο διαβήτη και πόσο του άλλαξε τη ζωή.Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και αναφέρθηκε στο διαβήτη και πόσο του άλλαξε τη ζωή.Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής: «Δεν το έλεγα γενικώς όπως θα όφειλα και θα ήταν χρήσιμο. Είναι καλό να ξέρει κάποιος ότι έχω αυτό το πρόβλημα για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Κουρής: «Όταν το ζάχαρό μου έφτασε στο 600, έπεσα σε κώμα»

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Όλα για την υγεία μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για το […] The post Νίκος Κουρής: «Όταν το ζάχαρό μου έφτασε στο 600, έπεσα σε κώμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Κουρής: "Όταν το ζάχαρό μου έφτασε στο 600, έπεσα σε κώμα"

"Το ανακαλύψαμε τυχαία σε μία ιδιωτική κλινική, νόμιζαν ότι έχω σκωληκοειδίτιδα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Κουρής: «Το ζάχαρό μου έφτασε στο 600 και έπεσα σε κώμα»

Ο Nίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και μίλησε για τον διαβήτη και πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα στην υγεία του. O ηθοποιός αποκάλυψε πως πάσχει από διαβήτη τύπου 1 από την εφηβεία και μίλησε γι’ αυτό. «Δεν το έλεγα γενικώς όπως θα όφειλα και θα ήταν χρήσιμο. Είναι καλό να ξέρει κάποιος […] The post Νίκος Κουρής: «Το ζάχαρό μου έφτασε στο 600 και έπεσα σε κώμα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της